A csapat

Dr. Tóth Levente - alapító

Levente már egyetemi évei alatt is vállalkozó szellemű ember volt, ami mellett tudományos munkát folytatott a jogász szakma gyakorlati problémáinak vizsgálata terén is. A legrangosabb országos tudományos diákköri verseny megnyerését követően elhatározta, hogy a jogászi hivatás gyakorlati kérdései mellett a hivatás jövőjével is foglalkozni kíván. Levente 2014 óta oktat polgári eljárásjogot az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán. Az egyetemi évei után a tudományos élet mellett 2010-ben vállalkozóként kezdett el tevékenykedni. A Legislyben a jogász szakma 21. századi kihívások által támasztott feladatok megoldását és a technológiai változásokkal együtt járó kihívások kezelését látja.

Dr. Tallár Ákos - alapító

Dr. Tallár Ákos, a Giró Szász és Társai Ügyvédi Iroda ügyvédje. 2016-ban végzett summa cum laude minősítéssel az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, ezt követően az Oppenheim Ügyvédi Iroda ügyvédjelöltje és az ELTE ÁJK Doktori Iskola Ph.D. hallgatója. A Budapest Ügyvédi Kamara Ügyvédjelölti Tagozat korábbi elnökségi tagja, az ELTE ÁJK Hallgatói Önkormányzat korábbi elnöke és alelnöke. Az egyetemi évei után a tudományos élet mellett 2010-ben vállalkozóként kezdett el tevékenykedni. A Legislyben a jogász szakma 21. századi kihívások által támasztott feladatok megoldását és a technológiai változásokkal együtt járó kihívások kezelését látja.

Keczán Pál - alapító

Az ELTE ÁJK Instruktori Kör, illetve Hallgatói Önkormányzat korábbi rendezvényekért felelős alelnöke. Jogi tanulmányait megszakította, mikor eldöntötte, hogy a vállalatvezetésben és márkaépítésben szeretne tevékenykedni. Azóta fogadásból újraindította a főváros legnagyobb múltú eseményét, az 1832-ben alapított Budapesti Jogászbált, mely a témában elsőként nyerte el a Magyar Brands minősítést. Testvérével, Mátéval idén ötödik éve, hogy elindították futóversenyeiket, melyek közül a Tihanyi Félmaraton az ország legnagyobb önálló social media bázissal bíró versenye. Szigligeti Félmaratonjukat a Magyar Marketing Szövetség az első Sportmarketing Különdíjjal illette, sorozatuk pedig négyszeresen (2017-2018-2019-2020) is megkapta a Gyémánt díjat. Eközben befutoerem.hu műhelyükkel piacvezetők lettek egyedi érmek tervezésében és gyártásában, 2019-ben Tihany Beach néven megnyitották strandjukat a Tihanyi-félszigeten, melyet 2021-től immár az Örvényes Beach követ, ahol első vendéglátóhelyük, az "Első helyünk” bisztró is üzemel majd. A pandémia kezdetekor indított virtuális kihívás sorozatuk, a Europe Run 10 hónap alatt 28 ország 10.000 futóját motiválta, s ezzel Magyarország első nemzetközi színre lépett futóversenyévé vált. Több, egymástól független területen dolgozik, jelenleg a BCE hallgatója, a 2016-ban alapított vállalatuk Európa legismertebb cégminősítő rendszere szerint “AA” minősítésű. Úgy gondolja, hogy a Legisly sikerének záloga, hogyha a jogi szolgáltatást sikerül a fogyasztói kosárban megjeleníteni. Az egyetemi évei után a tudományos élet mellett 2010-ben vállalkozóként kezdett el tevékenykedni. A Legislyben a jogász szakma 21. századi kihívások által támasztott feladatok megoldását és a technológiai változásokkal együtt járó kihívások kezelését látja.

Keczán Máté - alapító

Máté a Bowman and Becker Kft. alapítója és társtulajdonosa, évtizedes tapasztalattal rendelkezik informatikai, digitális kontent és üzemeltetési területeken. Máté a Legisly inhouse tartalomfelelőse és ő végzi az informatikai kontroll tevékenységet.Az egyetemi évei után a tudományos élet mellett 2010-ben vállalkozóként kezdett el tevékenykedni. A Legislyben a jogász szakma 21. századi kihívások által támasztott feladatok megoldását és a technológiai változásokkal együtt járó kihívások kezelését látja.

Dr. Fehérvári István - alapító

dr. Fehérvári István széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik vállalatok, kockázati tőkebefektetők, bankok, valamint pénzügyi intézmény ügyfelek tranzakciós tanácsadásában az ingatlanszektor, pénzügyi szektor és gyártás terén egyaránt. István az Eötvös Loránd Tudományegyetem Jogi Karán szerzett diplomát summa cum laude minősítéssel; egyetemi évei alatt a Bibó István Szakkollégium tagjaként folytatott tanulmányokat, elsősorban a polgári jog területére fókuszálva. Piacvezető nemzetközi és hazai ügyvédi irodai tapasztalatok megszerzését követően István végrehajtási szakjogász posztgraduális képzésen szerzett oklevelet, valamint tanult a Harvardon és a Bécsi Egyetemen is. István multidiszciplináris érdeklődésű jogász, középiskolai tanulmányait matematika és informatika szakon végezte, habár mindig is jogi pályára készült. István jelenleg Ph.D. tanulmányokat folytat az ELTE-n, valamint egy budapesti ügyvédi irodában tranzakciók és projektek teljeskörű jogi tanácsadását látja el.

R. Charlotte Takács - marketing specialista

Charlotte marketing karrierje kezdettől fogva a nemzetközi mentalitást képviselte, melynek jegyében tanulmányait az angol Queen Mary University of London-on es az ausztrál University of Melbourne-on végezte. Szenvedélye a komplex üzleti területek és a technológia iraánt már az egyetem első évében a jog és jogi technológia világába vonzották, ahol azóta nemzetközileg elismert vezető személyiségek körében dolgozik New York-tól, Szingapúron keresztül Sydney-ig. Agilis és a status quo-t feszegető üzleti stílusa a Legisly hitvallásával tökéletes összhangra talált, melyen belül a jogi ökoszisztéma technológia útján történő jövőbe emelése és könnyed elérhetősége villanyozza fel leginkább.Az egyetemi évei után a tudományos élet mellett 2010-ben vállalkozóként kezdett el tevékenykedni. A Legislyben a jogász szakma 21. századi kihívások által támasztott feladatok megoldását és a technológiai változásokkal együtt járó kihívások kezelését látja.

Jogi szolgáltató

A weboldalon keresztül igénybe vehető jogi szolgáltatásokat a Giró Szász és Társai Ügyvédi Iroda (Székhely: 1126 Budapest, Kiss János altábornagy utca 23 1/1., Nyilvántartási szám: 240, Adószám: 28335078-2-43, Számlaszám: 11100908-28335078-35000008) vagy annak partnere nyújtja. Az ügyvédi iroda platformszolgáltatás keretében a korszerű jogi szolgáltatás technikai feltételeit veszi igénybe a Legisly Solutions Kft-től.