Fix áras szolgáltatások

Gyors, "dobozos", főként online szolgáltatások megfizethető áron.

Online jogi tanácsadás

Konzultálj egy ügyvéddel a nappalidból vagy az irodádból. Akár azonnal.

Mintadokumentumok testreszabása

Gyors, olcsó megoldások általános élethelyzetekre.

Dokumentum átnézése

Üzleti partnertől, bíróságtól vagy hatóságtól kaptál levelet? Átnézzük!

Előfizetéses szolgáltatás

(Állandó online megbízás)
Hamarosan

Dokumentum átnézése

Hogy működik?

Üzleti partnered szerződéstervezetet küldött? Kaptál egy hatósági levelet vagy büntetést? Vitába keveredtél valakivel és nem tudod mit tegyél? Platformunkon keresztül biztonságosan eljuttathatod egy szakértő ügyvédnek a kérdéses dokumentumokat és a célt, amit el szeretnél érni. Kollégánk pedig egy gyors elemzés után megfelelő árajánlatot ad a konkrét ügy ismeretében, aminek elfogadása esetén gyors határidővel a munka elvégzésre kerül.

A Legisly felmérései szerint hiánypótló szolgáltatásként kerül a magyar piacra az ügyvéd partnerei által történő dokumentumok, szerződések elemzése és vizsgálata.

Dokumentum átnézése

Szerződéstervezetet, hatósági levelet vagy büntetést kaptál? Vitába keveredtél valakivel és nem tudod mit tegyél? Platformunkon keresztül biztonságosan eljuttathatod egy szakértő ügyvédnek a kérdéses dokumentumokat és a célt, amit el szeretnél érni. Kollégánk pedig egy gyors elemzés után megfelelő árajánlatot ad a konkrét ügy ismeretében, aminek elfogadása esetén gyors határidővel a munka elvégzésre kerül.

Gyors árajánlat

Amennyiben szeretnéd dokumentumodat szakértővel átnézetni és megadod, hogy milyen szempontoknak megfelelő vizsgálatot kérsz, jogász partnereink elkészítik az árajánlatot és megfelelő, gyors határidejű munkavégzést ajánlanak.

Szükség esetén szakértői konzultáció

Bizonyos esetekben elképzelhető, hogy kollégánk azzal keres majd meg téged, hogy az árajánlat elkészítéséhez előzetes konzultáció szükséges. Ilyenkor rövid és célirányos online beszélgetésre kerül sor.  

Könnyen kezelhető felület

A dokumentumodat, kérdéseidet és a megvizsgálás szempontjait egy egyszerű kezelőfelületről tudod feltölteni.

Dokumentum szakértői vizsgálata

Az árajánlatot követően a téged érintő téma szakértője fogja megvizsgálni a szerződésed vagy más dokumentumodat, és a megadott határidőn belül elvégzi a feladatot.