Fix áras szolgáltatások

Gyors, "dobozos", főként online szolgáltatások megfizethető áron.

Online jogi tanácsadás

Konzultálj egy ügyvéddel a nappalidból vagy az irodádból. Akár azonnal.

Mintadokumentumok testreszabása

Gyors, olcsó megoldások általános élethelyzetekre.

Dokumentum átnézése

Üzleti partnertől, bíróságtól vagy hatóságtól kaptál levelet? Átnézzük!

Előfizetéses szolgáltatás

(Állandó online megbízás)
Hamarosan

A szolgáltatás hamarosan elérhető lesz

Köszönjük türelmed!

Előfizetéses szolgáltatás

Mit tartalmaz?

A Legisly csapatának évtizedes tapasztalata alapján egy hiánypótló szolgáltatást indít el partner ügyvédei segítségével. Az országban elsők között tesszük lehetővé kis- és középvállalkozások számára, hogy földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül, teljesen online módon néhány ezer forintért havonta állandó megbízásos jogviszonyt létesítsenek. Ennek a szolgáltatásnak a keretében egy sokszor százezres nagyságrendű havi költséget igénylő szolgáltatást váltunk ki.

Ezzel a szolgáltatással átlépünk a területi korlátokon. Megítélésünk szerint az ügyfélnek általában nem egy konkrét ügyvédre van szüksége, hanem a problémája valós megoldására, amely csak abban az esetben képzelhető el, hogyha a konkrét kérdéshez az adott terület speciális tudásával ellátott szakértőt biztosítjuk. Ezért a legcélravezetőbb, ha egy több ügyvédből álló közösséget ér el az ember és mindig a felmerülő problémájához választunk ügyvédet. Ezt a célt a szokásos ár töredékével el lehet érni és ezen szolgáltatásunkat kizárólag a Legisly platformon nyitjuk meg havidíjas konstrukcióban.

Havi fix áras szolgáltatás

A kis- és középvállalkozások számára néhány ezer forintért azt a biztonságot nyújtjuk, hogy amíg a cég a normális (business as usual) tevékenységét végzi, a Legisly partnerei leveszik a cég válláról a működése során felmerülő jogi problémákat.

Cég felmérése

Az ügyféllel közösen az ügyvéd felméri a cég jogi helyzetét és közösen megnézik, hogy mire lehet szükség, mire kell készülni, milyen jogszabályváltozások vannak és hogyan lehet bírságokat elkerülni és megerősíteni a szabályszerű működést.

Új ügyeknél 15 perc ingyenes konzultáció

Gyakran gyorsan kell dönteni jogi kérdésekben. Erre találtuk ki, hogy a meglévő ügyfelek minden ilyen esetben 15 percet ingyen konzultálhatnak egy kollégával, hogy felmérjék, van-e szükség bármire?

Célzott szakértői munka

Felmérésünk alapján sok ügyfélnek az a problémája, hogy egy ügyvéddel áll kapcsolatban, aki az ügyeinek bizonyos százalékában nem bír szakértelemmel. Ez a tény idő- és hatékonyságvesztést eredményez. De nem a Legisly-nél, ahol ügyedben mindig a témában járatos ügyvéd jár el!

Gyors állandó jogi segítség

Állandó ügyfeleink számára online ügyfélszolgálatot üzemeltetünk, ennek köszönhetően gyorsan és hatékonyan kezeljük a hozzánk forduló problémákat. 

Tájékoztatás a céget érintő szabályváltozásokról

Állandó ügyfeleink részére rendszeres tájékoztatást adunk az őket érintő szabályváltozásokról. Ezzel számos fejfájás, bírság vagy utólag korrigálandó hiba előzhető meg.