Fix áras szolgáltatások

Gyors, "dobozos", főként online szolgáltatások megfizethető áron.

Online jogi tanácsadás

Konzultálj egy ügyvéddel a nappalidból vagy az irodádból. Akár azonnal.

Mintadokumentumok testreszabása

Gyors, olcsó megoldások általános élethelyzetekre.

Dokumentum átnézése

Üzleti partnertől, bíróságtól vagy hatóságtól kaptál levelet? Átnézzük!

Előfizetéses szolgáltatás

(Állandó online megbízás)
Hamarosan

Mintadokumentumok testreszabása

Hogy működik?

Sok esetben a cégek vagy magánszemélyek életében egy jogi helyzet rendezhető mintadokumentum segítségével. Legyen az akár egy munkaszerződés, bérleti szerződés vagy más egyéb. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a mintadokumentumot ne kellene testre szabni annak megfelelően, hogy az adott élethelyzet milyen rendezést kíván. Sokan a Google-ből vagy mintatárakból letöltött mintákat használnak és csak beírják az adataikat, ami komoly problémákhoz vezet. Előfordul, hogy a lakásból a bérlőt nem tudjuk kitenni, vagy a munkaszerződés hiányosságai miatt bírságra számíthatunk. Ezek valódi példák példák a való életből.

A legcélravezetőbb és költséghatékony megoldás a mintaszerződésekkel rendezhető helyzetekre az, ha a mintaszerződés szakértői közreműködésünkel, rövid idő alatt a te élethelyzetre igazítjuk.

Gyors megoldás otthonról vagy az irodából, mintha csak ételt rendelnél

Sokan úgy gondolják, hogy néhány rövid kérdéssel nem érdemes ügyvédhez maenni, vagy úgy vélik, hogy “hülyének nézik” őket. A mi megoldásunk egy hibrid megoldás, hiszen egy adott minta alapján, a te kérdéseid ismeretében testre tudjuk szabni az adott dokumentumot. Ez gyors megoldást biztosít egy felmerülő jogi helyzetre

Szükség esetén online konzultáció

Nincs szükség személyes találkozóra, minden konzultáció online történik. A kapcsolódáshoz nincs szükség programok telepítésére, csupán internetre és kamerával rendelkező okostelefonra, tabletre vagy számítógépre.

Előzd meg a jogvitát néhány ezer forintért

Olyan egyszerűnek tűnik néha egy minta letöltése, majd az adatok behelyettesítése. De biztosan megéri? A Legisly felmérései szerint az ügyfelek szívesen fordulnának rövid kérdésekkel ügyvédhez mintadokumentumok alapján, de csak akkor ha megfizethető áron érkezik a szolgáltatás.

Miért kéne drágán szerződést íratnod?

A Legisly szervezeti felépítése kedvező árat biztosít. Élj te is ezzel a lehetőséggel!

Akár 24 óra alatt

A mintadokumentumok sablon-jellege és a jogász kollégák szakértelme lehetővé teszik, hogy sok esetben akár 24 óra alatt, vagy más rövid munkaidővel elkészüljön a szükséges dokumentum.