Online időpontfoglalás

Miért ajánljuk?

Jogi tanácsra van szükséged, de sem időd, sem lehetőséged nincs ezért utazni. Ráadásul van internet kapcsolatod. Akkor válaszd a Legislyt!

A Covid helyzetben még a barátaiddal és munkatársaiddal is videón tartod a kapcsolatot, nem kérdés, hogy az ügyvédet is online keresed fel.

A jog szerteágazó, neked viszont konkrét problémád van és a szakterületen jártas ügyvéd tanácsára van szükséged.

Konzultálj egy ügyvéddel a nappalidból vagy az irodádból. Akár azonnal.

Nem tudod, mire van szükséged?

15 perces ingyenes konzultáció

Hidd el, nem csoda. A jog nagyon szerteágazó, ezért a Legisly együttműködő ügyvédei 15 perces ingyenes kapcsolatfelvételt biztosítanak számodra, amely során felmérjük, pontosan mire is van szükséged.

Segítsetek!
icon_video_meet

30 perc

online jogi tanácsadás

12995 Ft

Az ár nem tartalmazza a 27/ ÁFA-t

Szakterület szerinti jogász
100% online
Akár vezetékes telefonról is
Lemondható
icon_video_meet

60 perc

online jogi tanácsadás

19995 Ft

Az ár nem tartalmazza a 27/ ÁFA-t

23% kedvezmény*
Szakterület szerinti jogász
100% online
Akár vezetékes telefonról is
Lemondható**
icon_video_meet

120 perc

online jogi tanácsadás

25995 Ft

Az ár nem tartalmazza a 27/ ÁFA-t

50% kedvezmény*
Szakterület szerinti jogász
100% online
Akár vezetékes telefonról is
Lemondható**

* Figyelembe véve a 30 perces jogi tanácsadás árát.
** 24 órával a lefoglalt időpont előttig.

A www.legisly.com weboldalon keresztül elérhető jogi ügykezelő platformon nyújtott jogi szolgáltatásokat a Legisly Solutions Kft.-vel együttműködő Giró Szász és Társai Ügyvédi Iroda (székhely: 1126 Budapest, Kiss János altábornagy utca 23. I/1.; kamarai nyilvántartási szám: 240; a továbbiakban: Ügyvédi Iroda) nyújta. Az Ügyvédi Iroda platformszolgáltatás keretében a korszerű jogi szolgáltatás technikai feltételeit veszi igénybe a Legisly Solutions Kft-től, amely platformszolgáltató jogi szolgáltatást nem nyújt.

Az Ügyvédi Iroda megbízása kizárólag a www.legisly.com weboldalon elérhető webshopon megrendelt szolgáltatásra – az ott foglalt korlátozásokkal, az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott feltételekkel – terjed ki. Az ingyenes konzultáció célja az, hogy az Ügyvédi Iroda segítsen eligazodni az igénybe vehető jogi szolgáltatások között és az, hogy segítsen kiválasztani az adott személynek legmegfelelőbb szolgáltatást. A Legisly Solutions Kft. vagy az együttműködő Ügyvédi Iroda nem felel a megadott adatok pontatlanságából, vagy az adatváltozás bejelentésének elmulasztásából eredő károkért. Minden további szolgáltatási elem hozzáadása esetén a jogi szolgáltató mindenkori díjszabása az irányadó, amely a www.legisly.com weboldal webshop felületén a megfelelő paraméterek kiválasztása esetén látható. A jelen tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. Részletes tájékoztatásért keresse fel a www.legisly.com weboldalt.