Fix áras szolgáltatások

Gyors, "dobozos", főként online szolgáltatások megfizethető áron.

Online jogi tanácsadás

Konzultálj egy ügyvéddel a nappalidból vagy az irodádból. Akár azonnal.

Mintadokumentumok testreszabása

Gyors, olcsó megoldások általános élethelyzetekre.

Dokumentum átnézése

Üzleti partnertől, bíróságtól vagy hatóságtól kaptál levelet? Átnézzük!

Előfizetéses szolgáltatás

(Állandó online megbízás)
Hamarosan

Online jogi tanácsadás

Hogy működik?

Az online jogi tanácsadással az ügyvéd jön az ügyfél nappalijába vagy irodájába. Videón. Bárhol. Bárhonnan. Egy gyors időpont egyeztetést követően, óradíj alapon bármilyen szakértővel konzultálhatsz a téged érintő jogi kérdésről vagy problémáról. Lehet egyszeri, gyors kérdésed, amiért fizikailag soha nem lépnél be egy ügyvédi irodába, de a nappalidból/irodádból szívesen vetnéd fel problémádat egy szakértőnek. Sokszor több millió forintot, fejfájást, időt és veszekedés, esetleg jogvitát spórolhatsz meg előre azzal, hogy egy gyors kérdést felteszel egy ügyvédnek.

100% Online

Nem kell sem utaznod, sem szabadnapot kivenned. Megspóroljuk az idődet és a járulékos költségeidet. A szolgáltatás igénybevételéhez nincs szükséged programok telepítésére, csupán internet hozzáférés kell.

Hozzáértő szakjogász

A Legisly munkatársai kiválasztják a témakörben jártas ügyvédet, így biztos lehetsz benne, hogy valóban a megfelelő szakember ad tanácsot.

Nincs meglepetés az árban

30, 60 vagy 120 perc. Fix áron. Nincs kisbetű, legfeljebb kedvezmény, ha több időt veszel igénybe.

Google helyett szakértelem

Használd a Google keresőt a megfelelő megoldás kiválasztására (már megtaláltál minket, tehát jó úton jársz), de nem javasoljuk, hogy fórumok és egyéb forrásokból avanzsálj ügyvéddé. 🙂

Ha az ismerős ügyvéd nem tud segíteni

Tudjuk, ebben az országban mindenkinek van egy ügyvéd vagy könyvelő a baráti, családi körében. De biztos vagy benne, hogy éppen ezt a területet szeretnéd szívességi alapon megoldani?