Örvényes Beach kérdőív

main_page_new

Mi az a Legisly?

A Legisly jogi tartalom- és platformszolgáltató létrehozásával az a célunk, hogy a jog közérthető és emberközeli legyen és a jogi szolgáltatásokat a rendelkezésünkre álló 21. századi technológiával időtől és helytől függetlenül tegyük mindenki számára elérhetővé, ezáltal összekössük a jogkereső közönséget a szakértőkkel. 

A képlet egyszerű:
míg a tartalmat és a platformot a Legisly adja, a jogi szolgáltatást a több évtizedes tapasztalattal rendelkező Giró Szász és Társai Ügyvédi Iroda nyújtja

Meghívhatunk egy szörpre?

Mindenki, aki kitölti a kérdőívet a vendégünk egy pohár szörpre az Örvényes Beach Első Helyünk Bisztrójában! Mit kell ehhez tenned? Töltsd ki az alábbi űrlapot (nagyjából 2-3 percet vesz igénybe), majd a visszaigazoló e-mailt mutasd fel a pultban. Kitöltésenként egy ajándék szörp igényelhető, a beváltási határidő pedig 2021. augusztus 31.

Figyelem! Az Örvényes Beachen a környezettudatosság jegyében “repohár” rendszer működik és az ajándék szörp a pohár árát nem tartalmazza! A poharak 300 forintba kerülnek, ami betétdíjat ha visszaviszed a poharat visszakapod – ha pedig megtetszik a pohár, haza is viheted. Ha még nincsen repoharad, akkor ne felejts el 300 forintot magaddal vinni a pulthoz.