Fix áras szolgáltatások

Gyors, "dobozos", főként online szolgáltatások megfizethető áron.

Online jogi tanácsadás

Konzultálj egy ügyvéddel a nappalidból vagy az irodádból. Akár azonnal.

Mintadokumentumok testreszabása

Gyors, olcsó megoldások általános élethelyzetekre.

Dokumentum átnézése

Üzleti partnertől, bíróságtól vagy hatóságtól kaptál levelet? Átnézzük!

Előfizetéses szolgáltatás

(Állandó online megbízás)
Hamarosan

Válassz szolgáltatásaink közül a fenti listából

Miért a Legisly?

A Legislynél hisszük, hogy a jogi szolgáltatásokat a 21. századba kell emelni.

Online kapcsolat

A Legisly összeköt egy olyan szakértő ügyvéddel, akivel online kommunikálhatsz anélkül, hogy le kellene töltened bármilyen appot.

Nincsenek meglepetések

Az általad igénybe vett szolgáltatás árát mindig előre pontosan tudod és közvetlenül az ügyvédi irodának fizetsz, akár bankkártyával.

Minden egy helyen

Alkalmi jogi tanácsadás. Gyors szerződésírás mintáink alapján. Állandó megbízás. Legislyfeed.

A Legisly jogi tartalom- és platformszolgáltató létrehozásával az a célunk, hogy a jog közérthetővé váljon és emberközeli legyen. Közérthetően magyarázzunk el bonyolult vagy bonyolultnak tűnő jogi kérdéseket és problémákat. Továbbá célunk az is, hogy a jogi szolgáltatásokat a rendelkezésünkre álló 21. századi technológiával időtől és helytől függetlenül tegyük mindenki számára elérhetővé, ezáltal összekössük a jogkereső közönséget a szakértőkkel.

A képlet egyszerű: míg a tartalmat és a platformot a Legisly adja, a jogi szolgáltatást a több évtizedes tapasztalattal rendelkező Giró Szász és Társai Ügyvédi Iroda nyújtja.

Fix áras szolgáltatások

A 21. században a korrektség és a szakmai felkészültség mellett a legfontosabb érték a gyorsaság, az online terek kihasználása és a kiszámítható árazás. Fix áras szolgáltatások bevezetésével az ügyfelekhez visszakerül a jogi szolgáltatásoknál sokszor idegen a cost control képesség. 

A Legisly felmérésének eredményeként tudjuk, hogy a jogi szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek számos esetben gyorsan elvégezhető, általunk “dobozos” jogi szolgáltatásoknak keresztelt jogi szolgáltatásokat venne igénybe. Célunk, hogy olyan szolgáltatást ajánljunk, ahol olyan egyszerűen, gyorsan és kiszámíthatóan jutsz eredményhez, mintha ételt rendelnél az interneten. Az ügyfelek megérdemlik a gyorsaságot, az online lehetőségek kihasználását és azt, hogy az ügyvéd megfelelő szakértelemmel bírjon és ne húzza el indokolatlanul az ügyét.  A cégek és magánszemélyek számára így csokorba szedtük és folyamatosan bővítjük ezen szolgáltatásokat.

 

Online jogi tanácsadás

Az online jogi tanácsadással az ügyvéd jön az ügyfél nappalijába vagy irodájába. Videón. Bárhol. Bárhonnan. Egy gyors időpont egyeztetést követően, óradíj alapon bármilyen szakértővel konzultálhatsz a téged érintő jogi kérdésről vagy problémáról. Lehet egyszeri, gyors kérdésed, amiért fizikailag soha nem lépnél be egy ügyvédi irodába, de a nappalidból/irodádból szívesen vetnéd fel problémádat egy szakértőnek. 

Mintadokumentumok testreszabása

Sok esetben a cégek vagy magánszemélyek életében egy jogi helyzet rendezhető mintadokumentum segítségével. Legyen az akár egy munkaszerződés, bérleti szerződés vagy más egyéb. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a mintadokumentumot ne kellene testre szabni annak megfelelően, hogy az adott élethelyzet milyen rendezést kíván. Sokan a Google-ből vagy mintatárakból letöltött mintákat használnak és csak beírják az adataikat, ami komoly problémákhoz vezet. 

A legcélravezetőbb és költséghatékony megoldás a mintaszerződésekkel rendezhető helyzetekre az, ha a mintaszerződés szakértői közreműködésünkkel rövid idő alatt a Te élethelyzetedre igazítjuk.

Dokumentumok átnézése

Üzleti partnered szerződéstervezetet küldött? Kaptál egy hatósági levelet vagy büntetést? Vitába keveredtél valakivel és nem tudod mit tegyél? Platformunkon keresztül biztonságosan eljuttathatod egy szakértő ügyvédnek a kérdéses dokumentumokat és a célt, amit el szeretnél érni. Kollégánk pedig egy gyors elemzés után megfelelő árajánlatot ad a konkrét ügy ismeretében, aminek elfogadása esetén gyors határidővel a munka elvégzésre kerül. 

 

Előfizetéses szolgáltatás (online állandó megbízás)

A Legisly csapatának évtizedes tapasztalata alapján egy hiánypótló szolgáltatást indít el partner ügyvédei segítségével. Az országban elsők között tesszük lehetővé kis- és középvállalkozások számára, hogy földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül, teljesen online módon néhány ezer forintért havonta állandó megbízásos jogviszonyt létesítsenek. Ennek a szolgáltatásnak a keretében egy sokszor százezres nagyságrendű havi költséget igénylő szolgáltatást váltunk ki. 

Ezzel a szolgáltatással átlépünk a területi korlátokon. Megítélésünk szerint az ügyfélnek általában nem egy konkrét ügyvédre van szüksége, hanem a problémája valós megoldására, amely csak abban az esetben képzelhető el, hogyha a konkrét kérdéshez az adott terület speciális tudásával ellátott szakértőt biztosítjuk. Ezért a legcélravezetőbb, ha egy több ügyvédből álló közösséget ér el az ember és mindig a felmerülő problémájához választunk ügyvédet. Ezt a célt a szokásos ár töredékével el lehet érni és ezen szolgáltatásunkat kizárólag a Legisly platformon nyitjuk meg havidíjas konstrukcióban.