Ingyenes 15 perces konzultáció

Válaszd a SZAKÉRTŐ megoldást jogi problémádra az otthonod vagy irodád kényelméből.

Felméréseink alapján az egyik legnagyobb problémája az ügyfeleknek az, hogy gyakran nem a legmegfelelőbb szakértelmű jogásszal beszélnek problémájukról. Ezért mi egy űrlapon előzetesen felmérjük igényeidet. Gyakran az ügyfelek nem tudják beazonosítani, hogy pontosan milyen szakértő volna számukra a legmegfelelőbb, így ezt a munkát jogász munkatársaink a Giró Szász és Társai Ügyvédi Irodánál elvégzik helyetted. Így nem “valakivel” fogsz beszélni, hanem egy megfelelő szaktudású ügyvéddel.

Az időpont-egyeztetést követően a konzultációt online módon megtartjuk és segítünk megoldást találni neked.

Az Ingyenes konzultáció célja az, hogy az ügyvéd segítsen eligazodni az igénybe vehető jogi szolgáltatások között és az, hogy segítsen kiválasztani az ügyedhez neked legmegfelelőbb szolgáltatást.

Ingyenes! 15 perc

Az ár nem tartalmazza a 27% ÁFA-t.

Ügyvéd, online, biztonságosan.

Válassz minket és élvezd az alábbi előnyöket:

Így működik

www.legisly.com
Válassz időpontot!
A lenti naptárban láthatod a szabad időpontjainkat. A megbeszélést külön e-mailben fogjuk megerősíteni.
1
www.legisly.com
Iratok, kérdések, jegyzetek
Készülj fel!
E-mailben jelezzük a megbeszélés részleteit. Készülj fel a kérdéseiddel, illetve az ügyedet érintő iratokkal.
2
Iratok, kérdések, jegyzetek
Google Meet
Találkozzunk!
A megbeszéléshez csak egy linkre kell majd kattintanod, de akár vezetékes telefonról is csatlakozhatsz. Ne késs, pontos időben várunk!
3
Google Meet
A www.legisly.com weboldalon keresztül elérhető jogi ügykezelő platformon nyújtott jogi szolgáltatásokat a Legisly Solutions Kft.-vel együttműködő Giró Szász és Társai Ügyvédi Iroda (székhely: 1126 Budapest, Kiss János altábornagy utca 23. I/1.; kamarai nyilvántartási szám: 240; a továbbiakban: Ügyvédi Iroda) nyújta. Az Ügyvédi Iroda platformszolgáltatás keretében a korszerű jogi szolgáltatás technikai feltételeit veszi igénybe a Legisly Solutions Kft-től, amely platformszolgáltató jogi szolgáltatást nem nyújt. Az Ügyvédi Iroda megbízása kizárólag a www.legisly.com weboldalon elérhető webshopon megrendelt szolgáltatásra – az ott foglalt korlátozásokkal, az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott feltételekkel – terjed ki. Az ingyenes konzultáció célja az, hogy az Ügyvédi Iroda segítsen eligazodni az igénybe vehető jogi szolgáltatások között és az, hogy segítsen kiválasztani az adott személynek legmegfelelőbb szolgáltatást. A Legisly Solutions Kft. vagy az együttműködő Ügyvédi Iroda nem felel a megadott adatok pontatlanságából, vagy az adatváltozás bejelentésének elmulasztásából eredő károkért. Minden további szolgáltatási elem hozzáadása esetén a jogi szolgáltató mindenkori díjszabása az irányadó, amely a www.legisly.com weboldal webshop felületén a megfelelő paraméterek kiválasztása esetén látható. A jelen tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. Részletes tájékoztatásért keresse fel a [LINK] weboldalt.